Medieinfo
Gør dig klar til en kulinarisk danmarksturné uden sidestykke, når du åbner op for landets bedste restauranter i coffee table-bogen EAT.
Målgruppe
Gæster på high-end restauranter i Danmark
Distribution
Alle medvirkende restauranter
Oplag
-
Udgivelse
Juni 2025
Deadlines
18. maj 2025
Læs magasin
-
Ved køb af abonnement er prisen
5.000 kr. ekskl. moms pr. udgave.
14 siders indhold med en hel dags fotograf:
38.500 kr. ekskl. moms.
Vi stiller journalist til rådighed som laver interview og udarbejdelse af tekst (telefonisk/via teams). 1 fotodag samt rettigheder til foto.
+ 50 stk. bøger.
6 siders indhold med en hel dags fotograf:
23.350 kr. ekskl. moms.
Vi stiller journalist til rådighed som laver interview og udarbejdelse af tekst (telefonisk/via teams). 1 fotodag samt rettigheder til foto.
+ 25 stk. bøger.
14 siders indhold uden fotograf:
32.500 kr. ekskl. moms.
Vi stiller journalist til rådighed som laver interview og udarbejdelse af tekst (telefonisk/via teams).
+ 50 stk. bøger.
6 siders indhold uden fotograf:
17.350 kr. ekskl. moms.
Vi stiller journalist til rådighed som laver interview og udarbejdelse af tekst (telefonisk/via teams).
+ 25 stk. bøger.
Tilkøb af 100 stk. bøger:
22.000 kr. ekskl. moms
Ved tilkøb enkeltvis er prisen pr. styk 225 kr. eks. moms samt eks. fragtpris.
Vejledende udsalgspris: 449 kr.
Så let er det
Som annoncør
Danmark er en verdensberømt gastronomisk destination. Det bevidner stjerneregnen og Bib Gourmand-udmærkelserne til udvalgte restauranter i den prestigefyldte Michelinguide. Steder, der med omhu og dygtighed formår at ophøje restaurantbesøget til en spiseoplevelse i særklasse; hvor gæsten er i centrum, og hvor kærligheden til maden og de gode råvarer skinner igennem på hver en tallerken.
I EAT samler vi førerfeltet inden for den danske madscene og inviterer gæsten til at tage mindet om den ekstraordinære spiseoplevelse med hjem – eller finde inspiration til det næste gastronomiske eventyr. EAT er en bog i bedste coffee table-stil, hvor smukke billeder og stemningsfulde tekster får inspirationen til at boble – og mundvandet til at løbe.
Som deltager i bogen får I en unik mulighed for at give læseren indblik i lige præcis jeres restaurant. Her deltager I med enten 6 eller 14 siders indhold, hvor der er rig lejlighed til at udfolde den gode, kulinariske fortælling med lige netop det fokus, der er vigtigt for jer – og måske dele opskriften på en signaturret med den nysgerrige læser. Bogen udkommer på dansk.
Deltagelse
Når I deltager i EAT, vil I få tilsendt enten 25 eller 50 eksemplarer af bogen til fri afbenyttelse, og det er derudover muligt at tilkøbe ekstra eksemplarer af bogen. Bøgerne kan jeres gæster købe med hjem som et værdifuldt minde om deres besøg, og herigennem tjener jeres deltagelse i bogen sig hurtigt ind – ligesom salget af EAT potentielt kan bidrage til øget omsætning.
Vi udarbejder din annonce
- Vi stiller uden yderligere omkostninger tekstforfatter og grafiker til rådighed, så din annonce eller advertorial bliver tilpasset målgruppen. Efterfølgende kan du frit benytte materialet i andre sammenhænge
- Mulighed for at tilkøb af online annonce formater
Betingelser
Betaling
Faktura tilsendes umiddelbart efter indgåelse af aftale og forfalder til betaling efter løbende måned + 45 dage.
Alle fakturaer pålægges et miljøbidrag på 95 kr. ekskl. moms, da vi kun benytter danske trykkerier med de højeste miljøstandarder.
Abonnement
Ved deltagelse i mere end én udgave indgår annoncøren en abonnementsaftale, som er uopsigelig i de første to år - dvs. to udgivelser.
Abonnementet fornyes efterfølgende automatisk med ét år ad gangen, medmindre abonnementet opsiges skriftligt på opsigelse@nordnord.dk.
Abonnementet skal opsiges inden for 18 måneder fra indgåelse af abonnementsaftalen, hvis det ikke ønskes, at abonnementet forlænges automatisk efter bindingsperioden.
De efterfølgende år skal abonnementet opsiges senest inden for 6 måneder efter den seneste automatiske forlængelse.
Klar til at rykke dig?
Har du en vision for din forretningsstrategi?
Kontakt os for at se, hvordan vi kan hjælpe dig med at realisere den.
Medieinfo
We will get back to you as soon as possible.
Please try again later.
